Гуманітарна допомога має бути адресною, а її розподіл – публічним

Дата: 30.03.2019 14:21
Кількість переглядів: 591

Фото без опису28 березня в райдержадміністрації відбулося чергове засідання робочої групи з питань гуманітарної допомоги, яка була створена розпорядженням голови Яготинської райдержадміністрації В.С.Шмигановського в лютому 2019 року з етою розподілу її багаторічних запасів зі складів Яготинської районної організації Товариства Червоного Хреста України установами організаціям, які працюють з різними верствами населення нашого району.

Голова робочої групи, перший заступник голови Фото без описуадміністрації Т.П.Сухенко, доповіла про проміжні підсумки роботи і зазначила, що її діяльність не закінчиться після розподілу «старих» запасів, частина яких від тривалого зберігання прийшла в негідність, а буде продовжувати працювати і далі. Нові парті гуманітарної допомоги надходитимуть в район, але тепер розподілятимуться не однією особою, а комісійно. Цей постійно діючий орган працює і в подальшому працюватиме публічно, а результати його діяльності висвітлюватиметься в місцевій пресі.

Тетяна Петрівна зазначила установи та організацій, які отримали першу партію гуманітарної допомоги, перелік видів якої просто вражає. Ці різні види меблів, засобів індивідуальної гігієни, миючі засоби, постільна білизна, ліжкові комплекти ( ковдри, подушки, покривала, полотенця), дитячі візочки, медичні інструменти, засоби надання невідкладної медичної допомоги і догляду за тяжкохворими та інвалідами (милиці, ходунки, багатофункціональні ліжка, візки), різноманітний одяг , посуд.

Фото без описуНа підставі звернень керівників бюджетних установ та організацій Яготинського району на кінець березня гуманітарну допомогу для свої установ отримали: центр соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді, Будинок «Доглянута старість» с.Капустинці, Будинок «Доглянута старість» с.Черняхівка, КНП «Яготинська центральна районна лікарня», відділ освіти молоді та спорту, районна організація ветеранів війни і праці.

Антон Литвин, газета «Яготинські вісті»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування