Фахівці  з профорієнтації Яготинської районної філії КОЦЗ провели профорієнтаційний урок «Формула вибору професії. Складова «Треба»

Дата: 19.11.2018 14:18
Кількість переглядів: 496

Фото без описуОбов’язковою умовою успішного вибору професії є особиста активність молодої людини в цьому процесі. Саме з цією метою фахівці  з профорієнтації Яготинської районної філії КОЦЗ провели профорієнтаційний урок «Формула вибору професії. Складова «Треба» та «Гендер і професія» для учнів 8-9 класів Яготинської ЗОШ №1.

Учнів було ознайомлено з комплексом соціальних послуг, які надає служба зайнятості. Акцентувалася увага на важливості формули вибору професії, яка складається з 3 важливих складових: Хочу-Можу-Треба та узгодження знань учнів про світ та вимоги професій, формування  образу «Я» у світі професій, вільно від гендерних стереотипів. 

Діти з задоволенням переглянули  анімаційні відеоролики профорієнтаційного спрямування, інформація яких особливо зацікавила учнів.

Діяльність служби зайнятості допомагає зорієнтуватися у різноманітному світі професій і обрати саме ту, яка стане в подальшому сенсом життя та допоможе бути конкурентоспроможними молодими фахівцями на ринку праці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування