День відкритих дверей в Чорнобильському медичному коледжі

Дата: 14.02.2019 14:13
Кількість переглядів: 486

Фото без опису14 лютого 2019 року відбувся день відкритих дверей з студентами  Чорнобильського медичного коледжу. Присутніми були 35 студентів.

Директор Яготинської районної філії КОЦЗ Оксана Рибак  розповіла присутнім про те, що  вибір професії є одним із найважливіших рішень у житті людини і що надійним помічником у цьому є державна служба зайнятості. Тут допоможуть зорієнтуватися у світі професій, ситуації на ринку праці, підібрати варіанти бажаної роботи.

Разом з студентами  було обговорено особливості працевлаштування в сучасних умовах, потребу в працівниках за професіями, які користуються попитом на ринку праці, зміни, які відбуваються на ринку праці України та у Яготинському  районі зокрема.

Оксана Рибак також  розповіла  студентам про  онлайн-платформу «Моя професія. Консультаційна мережа», метою якої є надання послуг з профорієнтації у дистанційному режимі. Тестування дає можливість пізнати свої професійні інтереси та цінності, рівень розвитку інтелекту та психологічні особливості.

Студенти  виявили бажання пройти тестування, щоб переконатися у правильності свого вибору -  стати медиком.

Під час  зустрічі, юнаки та дівчата ставили  чимало запитань на які отримали змістовні, кваліфіковані відповіді. Спілкування було наповнене цікавою та  пізнавальною інформацією.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування