День відкритих дверей

Дата: 04.12.2018 14:12
Кількість переглядів: 394

Фото без описуЗ метою адаптації інвалідів до вимог сучасного ринку праці, фахівці Яготинської районної філії  КОЦЗ  04 грудня  2018 року організували «День відкритих дверей». У заході прийняли участь 12 осіб, які перебувають на обліку.

Директор Яготинської районної філії КОЦЗ Рибак О.О. ознайомила учасників з секторами центру зайнятості, слухачі детально розглянули інформаційне наповнення секторів самостійного пошуку роботи та профінформаційного сектору . Учасники заходу також були ознайомлені з переліком центрів професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, з специфічними вимогами до претендентів на навчання згідно Державних стандартів професійно-технічної освіти.

Присутньою на заході була завідувач сектору обслуговування інвалідів, ветеранів війни та праці Управління соціального захисту населення Бакум С.М., яка у своєму виступі висвітлила інформацію про надання соціальної допомоги особам з інвалідністю, а саме: безкоштовне забезпечення путівками для санаторно-курортного лікування, забезпечення технічними засобами реабілітації, розповіла про функціонування програми  «Психологічна реабілітація учасників АТО ».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування