Обстеження житлово-побутових умов проживання сімей, які опинились в складних життєвих обставинах

Дата: 03.01.2019 14:06
Кількість переглядів: 697

02 січня працівниками Яготинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей та сім’ї Яготинської районної державної адміністрації здійснено обстеження житлово-побутових умов проживання в 28 сім’ях, в яких виховується 59 дітей та проживають в Яготинському районі: села Богданівка, Лемешівка, Лозовий Яр, Червоне, Супоївка, Райківщина, Черняхівка, Сотниківка,  Ничипорівка, Годунівка, Фарбоване та місто Яготин.

Під час візиту було встановлено, що,  більшість сімей виправила санітарно-гігієнічних умов проживання та зробили косметичні ремонти, в будинках та квартирах тепло, діти забезпечені всім необхідним.  

При відвідуванні сімей з’ясовано, що основними проблемами батьків є: зловживання спиртними напоями, безробіття, низький рівень виховного потенціалу батьків, неналежне виконання батьківських обов’язків та догляд за дітьми, проблеми спілкування батьків та дітей.

За результатами проведеної роботи складено акти обстежень умов проживання сімей, з батьками проведена профілактично-роз’яснювальна робота щодо належного виконання батьківських обов’язків, шкідливості вживання алкогольних напоїв.

Батьків попереджено про адміністративну відповідальність передбачену стосовно невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей.

Одну сім’ю запрошено  за результатами об’їздів на комісію з захисту прав дитини.

Яготинський  районний  ЦСССДМ                                                                                                   

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування