ОЧІЛЬНИК ОБЛАСТІ ПРИВІТАВ ПРАЦІВНИКІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ КИЇВЩИНИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Дата: 02.11.2018 14:05
Кількість переглядів: 587

Фото без опису1 листопада, голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Терещук взяв участь в обласних урочистих заходах з нагоди святкування Дня працівника соціальної сфери, які відбулися в селі Новосілки Києво-Святошинського району.

Звертаючись з вітальним словом до громади, голова Київської облдержадміністрації Олександр Терещук побажав кожному працівнику соціальної сфери благополуччя, наснаги та успіхів у подальшій професійній діяльності.

Очільник Київщини підкреслив, що у цей складний для держави та громадян час їх об’єднує спільне покликання – забезпечити соціальну підтримку кожному, хто її потребує.

«На сьогодні у соціальній сфері Київщини працюють понад 10 тисяч фахівців, які роблять вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства, забезпечуючи надання соціальних гарантій та послуг малозахищеним жителям області. Соціальна сфера є своєрідним індикатором соціально-економічного стану держави, а серед послуг, що надає держава сьогодні – послуги соціального захисту є найбільш затребуваними», – наголосив Олександр Терещук.

За словами голови Київської ОДА, наразі головним завданням органів виконавчої влади є соціальний захист населення, тому необхідно бути абсолютно відкритими до проблем людей і щоденно працювати над їх вирішенням.

За особистий внесок у реалізацію державної політики у сфері соціального захисту населення, забезпечення прав соціальної реабілітації осіб, які потребують піклування, високі досягнення у праці та активну громадську позицію Олександр Терещук відзначив кращих працівників соціальної сфери області та вручив подяки і почесні грамоти Київської ОДА.

До числа яких ввійшли соціальні працівники і Яготинського району. Так, подяки від губернатора отримали директор Яготинського районного територіального центру соціального обслуговування громадян В.І.Шмигановська та головний спеціаліст відділу прийняття рішень, призначень виплат та компенсацій управління соціального захисту населення адміністрації Ю.М.Бондаренко.

По завершенню урочистої частини відбулася концертна програма за участі викладачів та студентів КЗВО КОР «Академія мистецтв».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування