Вітання голови райдержадміністрації з Днем юриста

Дата: 08.10.2018 14:04
Кількість переглядів: 656

Фото без описуШановні юристи!

Щиро та сердечно вітаю усіх вас з професійним святом – Днем юриста!

Це свято об’єднує правників різних сфер діяльності, які слугують захисту прав і свобод наших громадян. Тож хочу висловити свою вдячність усім спеціалістам, що працюють у юридичній сфері, усім тим, чиє покликання – підтримка стабільності у суспільстві й захист найвищих людських цінностей.

 

Своєю діяльністю, інтелектуальним та професійним потенціалом Ви, служителі Феміди, вносите вагомий вклад у торжество Закону та справедливості.

Саме юристи володіють тими знаннями та досвідом, які необхідні для утвердження принципу верховенства права, підвищення рівня правової культури та свідомості наших громадян, захисту їх конституційних прав, розбудови правової держави на основі європейських цінностей.

Бути юристом почесно і відповідально. Сьогодні немає такої сфери діяльності, державного органу чи підприємства, які б обходилися без консультації юриста. Щодня до правників за порадою та допомогою звертаються тисячі громадян. Рівнем вашого професіоналізму та принциповості визначаються не лише стан правової культури суспільства, а і його стабільність.

Впевнений, що ваш високий професійний досвід та знання, творчий підхід до справи та патріотизм стануть запорукою процвітання як нашого району, так і держави в цілому.

В день професійного свята бажаю усім Вам міцного здоров’я, сімейного благополуччя, удачі та великого людського щастя!

З повагою

голова Яготинської райдержадміністрації                                                                                                              В.С.Шмигановський

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування