ВІДКРИТО ГАРЯЧУ ЛІНІЮ КИЇВСЬКОЇ ОДА

Дата: 14.11.2018 14:03
Кількість переглядів: 455

Тепер жителі Київщини можуть звернутися на гарячу лінію Київської облдержадміністрації за телефоном 286-84-11, або надіславши звернення через електронну пошту zvern@koda.gov.ua.

Відповідно до ст.40 Конституції України, законів України «Про звернення громадян» та «Про місцеві державні адміністрації», Указу Президента України від 7 лютого 2008 року № 109 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування» з метою створення необхідних умов для реалізації конституційних прав громадян на звернення та з метою всебічного вивчення громадської думки в Київській обласній державній адміністрації відкрито гарячу телефонну лінію.

На гарячу лінію Київської облдержадміністрації громадяни можуть звернутися щодо питань по області, які належать до компетенції Київської ОДА. Сервіс працює з понеділка по п’ятницю з 09.00 до 18.00 год.

Нагадуємо, вчора під час зустрічі з жителями селища Коцюбинського очільник області Олександр Терещук надав доручення організувати ефективну роботу гарячої лінії Київської обласної адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування