Перший заступник голови адміністрації Т.П.Сухенко провела НАРАДУ З ПИТАНЬ ВПРОВАДЖЕННЯ МЕДИЧНОЇ РЕФОРМИ В ЯГОТИНСЬКОМУ РАЙОНІ

Дата: 14.11.2018 13:36
Кількість переглядів: 518

Фото без описуПерший заступник голови адміністрації Т.П.Сухенко провела чергову нараду щодо впровадження медичної реформи в Яготинському районі. Участь у нараді взяли головний лікар комунального некомерційного підприємства «Яготинський центр первинної медико-санітарної допомоги» І.І. Сахно та в.о. головного лікаря КНП «Яготинська центральна районна лікарня» І.Т.Шулла.

Головний лікар КНП «ЯЦПМСД» І.І.Сахно доповів, що станом на 14.11.2018р. в районі заключено  26 227 декларацій. Відсоток укладених декларацій (договорів) від постійного населення територій складає 80,49 %. В Яготинському районі 9 аптечних закладів приймають участь в даній програмі. Функціонує 38 пунктів відпуску ліків. Даний показник один з найкращих в області.

Сума виділених коштів на 2018 рік складає 1 208, 2 тис. грн.

Затверджений ліміт коштів на звітний місяць – 100, 7 тис. грн.

Заклад подав додаткову потребу в 150 000 грн. по даній програмі.

На даний час проводиться підготовка до оформлення ліцензії  на медичну практику.

Проводяться ремонтні роботи в лікарській амбулаторії загальної практики – сімейної медицини № 1 м. Яготин, ФП селища Черняхівка та планується поточний ремонт в приміщенні поліклініки.

Головний лікар Яготинської ЦРЛ І.Т.Шулла, в своєму виступі доповів про наступне. З 17.10.2018р. розпочато опалювальний сезон, в приміщеннях лікарні температурний режим відповідає санітарно-епідеміологічним нормам (18-21С0).

06.11.2018р. проведено державну  реєстрацію новоствореного комерційного некомунального підприємства «Яготинська центральна районна лікарня» Яготинської районної ради. Розпочато процедуру оновлення ліцензії на медичну практику.

На сесії Яготинської районної ради 16.11.2018 буде проведено уточнення тарифу на теплову енергію після чого буде заключний договір на постачання теплової енергії з ТОВ «Теплобіоенергія».

За підсумками наради перший заступник голови адміністрації Т.П.Сухенко  надала ряд доручень керівникам закладів охорони здоров’я.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування