З днем народження, Київщино!

Дата: 27.02.2019 13:28
Кількість переглядів: 483

Київщина – серце України, колиска української історії, культури і мови. Тут зароджувалися й міцніли державотворчі традиції українського народу, формувалися морально-етичні засади нації, утверджувалися нові господарські механізми.

Саме на Київщині визрівала і кувалася національна ідентичність українського народу.

Київську область як адміністративно-територіальну одиницю у складі України утворено 27 лютого 1932 року. Однак  історія нашого  регіону сягає в  IX століття й налічує не одне століття. Саме на нашій землі протягом віків відбувалися важливі історичні події, в яких вигартувався український народ, сформувалися засади і традиції української державності, культури, освіти. Київщина дала Україні та світові багатьох славетних людей, талант і праця яких збагатили надбання цивілізації.

Сьогодні Київська область – це регіон з розвиненою економікою, потужним інтелектуальним ресурсом, сучасними технологіями, розвиненою аграрною галуззю та численними промисловими центрами.

Але без сумніву, головним багатством нашої області є люди – щирі, працелюбні, талановиті та патріотичні. Нам є чим пишатись, і ми маємо всі підстави для того, щоб з впевненістю дивитись в майбутнє.

Шановні друзі, прийміть щирі вітання з нагоди 87-ї річниці заснування Київської області!

Нехай процвітає наша рідна земля!

 

Голова адміністрації                                                                            В.ШМИГАНОВСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування