Рейд «Дозвілля дітей та молоді

Дата: 01.02.2019 13:24
Кількість переглядів: 491

Відповідно до плану спільних заходів на І-ІV квартал 2019 року щодо проведення рейдів у вечірній час в місцях масового відпочинку дітей та молоді у Яготинському районі, затвердженого 15.01.2019, в п’ятницю, 25.01.2019 року проведений рейд «Дозвілля дітей та молоді», мета якого запобігти порушенням законодавства щодо продажу алкогольних напоїв, тютюнових виробів, попередження негативних явищ у дитячому середовищі,

відповідно до Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо порядку перебування дітей у закладах, у яких провадиться діяльність у сфері розваг, або закладах громадського харчування у нічний час» від 16.05.2013 N 243-VII. Робочою  групою у складі якої були представники служби у справах дітей та сім’ї адміністрації, Яготинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та відділу освіти, молоді та спорту адміністрації, Яготинського відділення поліції охоплені села Сулимівка, Червоне та центральна площа м. Яготин.

Слід зазначити, що у будинках культури сіл Сулимівка, Червоне проводились вечори відпочинку для молоді. Представниками рейдової групи розповсюджено серед молоді рекламні буклети, щодо запобігання негативних звичок (вживання алкоголю, тютюнопаління) в молодіжному середовищі. В магазинах-кафе, що працювали на території сіл, продавцям зроблені попередження щодо продажу спиртних напоїв неповнолітнім дітям та зобов’язано дотримуватись чинного законодавства.

Яготинський  районний  ЦСССДМ,      

Служба у справах дітей та сім’ї

Яготинської районної державної адміністрації

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування