ВІДРОДЖЕННЯ КУЛЬТУРНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ СЕЛА – СТРАТЕГІЧНЕ ЗАВДАННЯ РАЙОНУ

Дата: 05.03.2019 13:07
Кількість переглядів: 561

Фото без описуГолова Яготинської районної державної адміністрації В.С.Шмигановський проінспектував будинок культури у селі Лемешівка, що на Яготинщині, в якому нещодавно було закінчено поточний ремонт.

Всього на проведення поточного ремонту  з місцевого бюджету було виділено 317 тис.грн., з яких 102 тис.грн. на придбання театральних стільців, 53 тис. грн. оформлення сцени та 162 тис.грн. – на поточний ремонт.

«Ми маємо виховувати  молоде покоління духовно багатими, долучати до активної участі в художній самодіяльності та народній творчості», - переконаний Василь Степанович

Сьогодні в країні дуже активно впроваджуються територіальна, медична, освітня реформи. «Владі на місцях необхідно комплексно задіяти всі наявні можливості щодо наповнення місцевих бюджетів та максимально використати існуючі ресурси - матеріальні, фінансові, інвестиційні, людські - для відродження економічної активності, розвитку культурної інфраструктури у селі, - зазначив Василь Степанович.

Одним з пріоритетних напрямів діяльності закладів культури є  координація роботи з розвитку народної творчості, збереження та повноцінного функціонування аматорських колективів, збереження та відродження   осередків народних промислів та ремесел, що сприяє створенню умов для  реалізації творчого потенціалу підростаючого покоління.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування