Презентація профдіагностичного комплексу «Моя професія: консультаційна мережа»

Дата: 14.03.2019 12:58
Кількість переглядів: 560

Фото без описуНа базі Яготинської районної філії КОЦЗ  14 березня 2019 року відбувся семінар для працівників освіти на тему: «Презентація профдіагностичного комплексу «Моя професія: консультаційна мережа».

У заході взяли участь 15 представників шкіл міста та району: психологи, соціальні педагоги, завучі з навчально – виховної роботи та вчителі, які відповідають за профорієнтаційну роботу на місцях.

Семінар відкрила директор філії Оксана Рибак, яка розповіла про послуги службизайнятості та акцентувала увагу на активній участі у проведенні профорієнтаційної роботи з учнівською молоддю. Також провела екскурсію по філії для працівників освіти.

Фахівець з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Вікторія Просяник провела презентацію проекту. Розповіла про важливість проведення інформаційної компанії, щодо роботи сервісу та залучення якомога більше учнів до тестування в онлайн-форматі. Безпосередньо це і було метою даного заходу.

Крім того, під час семінару присутнім розповіли про інформаційні ресурси партнерів Державної служби зайнятості: сайт «CareerHub», проекти «Академія навичок», «LingvaSkills», «Prometheus» .

В кінці семінару було обговорення питань, пропозицій щодо використання профдіагностичного комплексу та  платформ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування