Профорієнтаційний урок на тему «Професії майбутнього» та «Життєва компетенція»

Дата: 10.12.2018 12:58
Кількість переглядів: 440

Фото без описуОдним із основних напрямів діяльності служби зайнятості - профорієнтаційна робота з учнівською молоддю, завдяки якій підвищується мотивація молоді до вибору професії, у тому числі робітничої. Так, фахівцями Яготинської районної філії КОЦЗ для учнів 8-х та 9-х класів Яготинської ЗОШ №1,  07.12.2018 року був  проведений профорієнтаційний урок на тему - «Професії майбутнього» та «Життєва компетенція».

Учні отримали інформацію  про  актуальні професії сучасного ринку праці, професії майбутнього України та світу, надалися  дієві поради щодо вибору майбутнього фаху з урахуванням вмінь, навичок та ситуації на ринку праці. Школярам презентували платформу з профорієнтації та розвитку кар'єри  http:/dcz.gov.ua , де кожен може безкоштовно продіагностувати свої схильності до професій, психологічні здібності та інтереси, отримати поради щодо вибору майбутньої професії.

Активність учнів, котрі охоче ділилися своїми професійними планами на майбутнє й мріями успішного та щасливого професійного життя ще раз підтвердила актуальність даного заходу й дала надію на його позитивний вплив на вірний вибір школярами свого майбутнього покликання!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування