Відбулися урочистості з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

Дата: 14.12.2018 12:48
Кількість переглядів: 668

З нагоди вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС на Алеї Слави біля меморіалу «Дзвони Чорнобиля»  відбулося урочисте зібрання, на якому згадали події тих страшних днів, вшанували тих, хто брав участь в ліквідації найбільшої техногенної катастрофи, та пам’ять полеглих у боротьбі з її наслідками. В заході взяли участь перший заступник голови адміністрації Т.П.Сухенко, голова Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» М.М.Юрченко, керівники підприємств, установ, організацій, територіальних відомств, громадськість.

Вітаючи учасників зібрання, Тетяна Петрівна  зауважила, що подвиг ліквідаторів неоціненний для всіх українців, адже їх самовіддана праця у той трагічний для України час зупинила розповсюдження катастрофи, унеможливила її переростання у глобальну. Тетяна Петрівна, подякувала чорнобильцям та вручила їм Почесні грамоти райдержадміністрації.

За активну  життєву позицію, мужність та самопожертву, виявлену у тяжкий для нашої землі час та з нагоди Дня   вшанування  учасників  ліквідації наслідків   аварії   на  Чорнобильській  АЕС Почесними грамотами райдержадміністрації та цінними подарунками були нагороджені: Альошкін Василь Іванович, Закревський Володимир Лукич, Лутченко Іван Трохимович, Тарадайник Микола Григорович, Шаповал Любов Тихонівна.

Голова громадської організації «Союз Чорнобиль України» М.М.Юрченко вітаючи своїх побратимів, висловив слова вдячності керівництву райдержадміністрації за сприяння в роботі організації та побажав присутнім здоров`я і мирного неба над головою.

Хвилиною мовчання та покладанням квітів до меморіального знаку присутні  вшанували пам'ять всіх загиблих.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування