В ДНЗ №1 «Зіронька» стало тепліше

Дата: 30.11.2018 12:47
Кількість переглядів: 720

Фото без опису

Як повідомлялося, нещодавно в ДНЗ №1«Зіронька» розпочались роботи  щодо поліпшення температурного режиму в групах закладу, а саме заміни системи опалення та батарей в  2 ігрових кімнатах, 2 дитячих спальнях, 2 санвузлах та 2 роздягалках.

Перед початком опалювального сезону 2018-2019 років в підвальному приміщенні встановлені нові крани на теплових пунктах, що дало можливість проводити ремонт та заніму системи опалення в кожній групі окремо.

За словами працівників тепломережі, однією з проблем через яку температура в групах не відповідає нормі є невідповідність кількості  батарей опалювальній площі та застарілій системі опалення. Завдяки майстру КПТМ «Яготинтепломеража» О.М. Захаренко та працівникам підприємства в короткі терміни було проведено заміну системи опалення та батареї в групах. На сьогодні температурний режим в групах становить 210 С.

 Вже з 03 грудня 2018 вихованці двох груп повернуться в свої «домівки», де стало тепло та затишно.

Керівництво Яготинської районної державної адміністрації щиро вдячне підприємству КПТМ «Яготинтепломежа» за проведену роботу, та інформує про продовження робіт в ДНЗ №1 «Зіронька». Так, вже за тиждень КПТМ «Яготинтепломережа» планує продовжити роботи з поліпшення теплового режиму ще в двох групах.

Наразі на проведення вказаних заходів із заміни та встановлення нових обігрівальних засобів з районного бюджету виділено  150 тис.грн.

Очільник Яготинської районної державної адміністрації В.С.Шмигановський переконаний, що районна влада має піклуватися про підростаючи покоління та забезпечити комфортне перебування дітей в закладах дошкільної освіти.

«Кожна дитина заслуговує на щасливе та безтурботне дитинство.У нас є можливість показати дітям, що вони потрібні нам. Потрібні здоровими, розумними, сильними. Від нас залежить їхнє майбутнє, а, отже, і наше, і майбутнє всього суспільства, а отже вже сьогодні ми маємо попіклуватися про комфортне перебування їх в закладах дошкільної освіти та забезпечити отримання ними необхідних знань та навичок» - переконаний голова адміністрації В.С.Шмигановський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування