У Яготинській центральній районній лікарні – з’явиться новий сучасний рентген

Дата: 15.11.2018 12:43
Кількість переглядів: 769

Фото без описуВ  Яготинській центральній районній лікарні з`явиться сучасна мобільна ренгено-графічна система, до складу якої входить сам рентгенівський апарат RAFALE EZ, ціна якого майже 3,7 млн. грн. та принтера для автоматичного друку медичних рентгенівських плівок DRYSTAR 5302 – 250 тис.грн.

Проект реалізований за сприяння голови Київської обласної державної адміністрації О.Д.Терещука та заступника голови Київської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» В.Г.Яреми.  Вказане обладнання закуплено за кошти обласного бюджету, передбачених в програмі «Здоров’я Київщини» на 2018 – 2020 роки. Згідно розподілу зазначені ренгено-графічні системи – отримали лише 7 медичних закладів області, серед яких і Яготинський район.

            Варто відмітити, що керівництво району й раніше піклувалося про забезпечення медичної галузі району, в поточному році були закуплені два генератори кисню, які є  вкрай необхідним для забезпечення кисневої підтримки хворих. Благодійну допомогу на придбання концентраторів кисню (2 од.) NEW LIFE Sntersiti загальною вартістю 240 000,00 грн.  надано заступником голови Київської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Віталієм Яремою.

В наступному році також планується впровадження заходів з енергоефективності та енергозбереження в будівлі Терапевтичного корпусу Яготинської центральної районної лікарні, в рамках якої буде проведено утеплення фасадів будівлі, замінено вікна  та двері, проведено реконструкцію внутрішньо будинкової системи опалення, будівництво електричної котельні з встановленням сонячної електростанції. Відповідно до проектно-кошторисної документації на реалізацію вказано проекту планується залучити більше 39 млн. грн. з Державного фонду регіонального розвитку.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування