Знайомтесь, прапорщик служби цивільного захисту – Івахно Віктор Юрійович

Дата: 07.12.2018 12:38
Кількість переглядів: 528

Фото без описуІвахно Віктор Юрійович – командир відділення 28-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Яготин, прапорщик служби цивільного захисту.

Народився Віктор Юрійович 16 лютого 1974 року в м. Яготин.

З 1981 по 1989 роки навчався в Яготинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 3, а по закінченню вступив до Яготинського СПТУ № 11, який успішно закінчив в 1992 році.

Після закінчення училища, отримав спеціальність слюсар КВПіА та згодом почав працювати на різних робочих місцях: помічником машиніста Яготинського цукрозаводу, слюсарем, водієм СМУ (Спецстрой), де й був звільнений в зв’язку з призовом на строкову військову службу.

Прослуживши півтора роки в Збройних Силах України був переведений в запас, після чого 2 роки працював електромонтером в ДСО.

Звільнившись з ДСО за власним бажанням, Віктор Юрійович вирішив змінити фах та, за покликом серця, поступив до пожежної служби, щоб рятувати чужі життя.

З квітня 1997 року та по теперішній час наш герой перебуває на службі в 28-й Державній пожежно-рятувальній частині м. Яготин. 

Підтвердженням того, що пан Віктор є справжнім героєм є випадок, який наштовхнув його на рішучий вчинок.

Так, 10 грудня 2015 року, під час рятування рибаків з водойми склалася складна ситуація, в якій було технічно неможливо дістатися до людей, що загрузли в мулі спущеної водойми далеко від берега та благали про допомогу.

Не втрачаючи дорогоцінного часу, пан Віктор ціною власного життя за допомогою двох надувних човнів дістався до потерпілих та врятував їх.

За свою оперативність та високий рівень професіоналізму Віктор Юрійович був нагороджений Головою ДСНС України «За відвагу в надзвичайній ситуації».

В колективі частини нашого героя надзвичайно поважають колеги, оскільки він завжди готовий прийти на допомогу, підказати та підбадьорити в потрібний момент.

Під час пожеж на службі вміє швидко знайти вирішальний вихід із екстремальної ситуації та працює з повною самовіддачею.

У вільний від роботи час наш герой захоплюється садівництвом та автомобільною технікою, а також виховує доньку.

Віктор Юрійович – гарний приклад сміливого й відважного рятівника.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування