Сучасне стерилізаційне відділення в ЦРЛ відкриється у 2019 році

Дата: 26.02.2019 12:35
Кількість переглядів: 1083

Фото без описуЦе остаточно було вирішено на зустрічі уповноваженої особи Баварського Червоного Хреста, керівника проекту «AKTION TSCHERNOBYL», багаторічного благодійника і почесного громадянина нашого міста доктора медицини Йозефа Циглера з головою Яготинської районної державної адміністрації В.С.Шмигановським.

Ділова розмова в кабінеті головного лікаря НКП «Яготинська центральна районна лікарня» Вадима Нескороженого хоча і тривала довго, але була конструктивною, оскільки гостю і приймаючій стороні потрібно було визначитись із конкретними термінами виконання робіт щодо переобладнання 200 квадратних метрів першого поверху лікувального корпусу під встановлення сучасного технологічного обладнання  стерилізації матеріалів та інструментарію, аналогічного запущеному в дію в Інституті нейрохірургії імені академіка Ромоданова, а саме: двох потужних стерилізаторів з комплектуючими та системами очищення води, придбаними за пожерти волонтерів Німеччини.

Незважаючи на те, що договір між керівництвом Яготинської ЦРЛ і компанією «Буд-Альянс Груп» був підписаний буквально днями, будівельники, під усні гарантії керівництва району, вже виконали, у відповідності до виготовленого і профінансованого за кошти районного бюджету проекту, третину робіт із підготовки площі, на якій буде розміщено стерилізаційне відділення. Весь обсяг будівельних і монтажних робіт теж фінансуватиметься за кошти районного бюджету.

Головним підсумком перемовин стало визначення термінів підготовки нового приміщення і строків доставки обладнання зі складу в Німеччині. На початку березня гуманітарний вантаж повинен перетнути український кордон, де його чекатиме транспорт «Буд-Альянс Груп». До цього часу основна частина приміщення буде готова, і до встановлення стерилізаторів підключаться спеціалісти ТОВ «ВМТ» (м. Київ). Весь комплекс робіт має завершитися до кінця літа цього року.

Після «теоретичної» частини візиту Йозеф Циглер у супроводі керівництва закладу і підрядників оглянув приміщення майбутнього стерилізаційного відділення і залишився задоволеним процесом виконання будівельних робіт. 

За матеріалами газети "Яготинські вісті"



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування