Відбулося засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення

Дата: 23.05.2019 12:34
Кількість переглядів: 414

22 травня 2019 року, під головуванням першого заступника голови районної державної адміністрації та участю представників управління соціального захисту населення Яготинської РДА, управління економічного, агропромислового розвитку, торгівлі та інвестицій адміністрації, Яготинського відділу обслуговування громадян Переяслав – Хмельницького об’єднаного управління Пенсійного фонду України та представників міської ради відбулося засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення. В порядок денний включено розгляд таких питань:

  1. Дотримання мінімальних гарантій в оплаті праці при нарахуванні заробітної плати найманим працівникам суб’єктами господарювання району;
  2. Легалізація робочих місць шляхом укладення трудових договорів між роботодавцями та найманими працівниками та проведення повідомної реєстрації через органи ДФС;
  3. Несплата єдиного соціального внеску суб’єктами господарювання району, що призвело до виникнення заборгованості зі сплати ЄСВ.

На засідання запрошувалися керівники підприємств, установ та організацій району, які надавали усні та письмові пояснення стосовно порушень трудового законодавства. Запрошеним особам, які не з’явилися на засідання робочої групи направлено листи для з’ясування обставин, які призвели до порушень чинного законодавства про працю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування