НА КИЇВЩИНІ ВІДЗНАЧИЛИ МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ СІМ’Ї

Дата: 27.05.2019 12:27
Кількість переглядів: 454

Фото без описулова Київської ОДА Олександр Терещук взяв участь в урочистому святкуванні Міжнародного дня сім’ї, яке відбулось у селі Циблі Переяслав-Хмельницького району.

З метою популяризації родинних відносин, привернення особливої уваги до питань влаштування на виховання в сім’ї дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та з нагоди свята родин «Щастя бути разом» очільник Київщини вручив подарунки прийомним, патронатним і багатодітним родинам.

Олександр Терещук розповів, що в області активно розвиваються сімейні та наближені до сімейних форми виховання. На сьогодні функціонує 69 дитячих будинків сімейного типу та 102 прийомних сім’ї.

«Наш обов’язок як державної влади – захистити права кожної дитини. Тому 2019 рік в Київській області я оголосив Роком дитини. Наразі на особливому контролі – соціальний захист дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, родин, що опинилися в складних життєвих обставинах. Ми активно працюємо над тим, щоб кожна дитина-сирота, дитина позбавлена батьківського піклування мала власну квартиру або дім. Сьогодні, завдяки децентралізації, до забезпечення таких дітей власним житлом долучились і місцеві органи влади. Впевнений, спільними зусиллями ми зможемо все», – наголосив голова КОДА. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування