Комфортні умови для дітей - турбота районної влади

Дата: 18.10.2018 12:20
Кількість переглядів: 678

Фото без описуІ це не просто гарні слова, бо одним із головних своїх завдань очільник району В.С.Шмигановський вважає створення комфортних умов для життя, навчання та виховання наймолодших її представників – дітей та молоді. Адже турбота про молоде покоління – запорука щасливого майбутнього.

Так склалося, що більшу частину свого часу діти проводять у дитячих садочках, школах та позашкільних навчальних закладах. Саме тому, розвитку освітніх закладів та створення комфотних умов для їх перебування приділяється значна увага з боку влади.

Дошкільний навчальний заклад № 5 «Берізка» один із тих садочків, де навчаються наші діти та виховувалось не одне покоління мікрорайону Каштани.

Керівник дошкільного навчального закладу №5 «Берізка» звернулась до очільника району з проханням відремонтувати дах примішення, що знаходився в аварійному стані, який під час інтенсивних дощів та шквального вітру почав стрімко протікати.

Зовсім скоро поточний ремонт покрівлі ДНЗ №5 «Берізка» м.Яготин буде завершено.  Таким чином, вирішили проблему протікання дощових вод в приміщення, що сприятиме безпеці вихованців дошкільного навчального закладу. Кошторисна вартість об’єкту становить 199 тис.грн.

Також гостро стало питання щодо асфальтування дороги (сформовано підйом)  біля з’їзду до ДНЗ та частини території біля приміщень, так як при зливах вода з проїжджої частини, що веде до будинку по вул. Незалежності,82 стікала в погріб закладу. Виконання вказаних заходів дали змогу відвести воду від приміщень та забезпечити тривале зберігання овочів. Кошторисна вартість виконаних робіт склала 86 тис.грн. (50 тис.грн. – районний бюджет, 30 тис. грн.. – спонсорські кошти). Роботи виконала підрядна організація ТОВ «БЛАН-ДОР».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування