Відбулася нарада щодо підготовки до відзначення у районі Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ї річниці з дня виводу військ з Афганістану

Дата: 13.02.2019 12:15
Кількість переглядів: 460

Фото без опису13 лютого, під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Т.Сухенко, відбулася робоча нарада з підготовки до відзначення у районі Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ї річниці з дня виводу військ з Афганістану.

Участь у нараді взяли: в.о.керівника апарату райдержадміністрації Т.Орел, радник голови адміністрації з питань культури Т.Єрмоленко, виконувач обов’язків начальника відділу організаційно - аналітичного забезпечення та координації роботи з органами місцевого самоврядування  апарату райдержадміністрації А.Кирик, начальник відділу організаційного забезпечення апарату міської ради Л.Третяк, головний спеціаліст відділу з питань організаційної та кадрової роботи виконавчого апарату районної ради Н.Авраменко, в.о. директора Яготинського районного будинку культури Т.Друченко та методист районного будинку культури О.Розум.

На нараді визначили дату та час проведення урочистостей. Заходи відбудуться 16 лютого 2016 року о 13:00 у районному будинку культури, в рамках заходу планується вручення воїнам-афганцям медалей «30 років виведення військ з Афганістану», святковий концерт та покладанням корзин з квітами до меморіалу воїнам-інтернаціоналістам.

Крім того в освітніх та культурних закладах району заплановано проведення ряду заходів пов'язаних із історією війни в республіці Афганістан, зустрічі з учасниками бойових дій на території інших держав, воїнами-афганцями та учасниками АТО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування