Голова адміністрації В.С.Шмигановський відвідав сільські заклади охорони здоров'я

Дата: 20.02.2019 12:11
Кількість переглядів: 541

Фото без описуВ рамках проведення громадських слухань в с.Фарбоване, голова адміністрації В.С.Шмигановський разом з головним лікарем КНП «Яготинський ЦМСД» І.І.Сахном відвідали ФАП у с.Фарбоване та амбулаторію сімейної медицини у с.Ничипорівка.

Василь Степанович, поцікавився рівнем забезпечення медичними препаратами, кількістю звернень громадян за медичною допомогою та проблемами, які виникають у роботі установ.

Варто відзначити, що приміщення Фарбовансього ФАПу нещодавно відремонтовано, в приміщеннях закладу  тепло та затишно.

Приміщення амбулаторії с.Ничипорівка  побудоване наприкінці 70-х років минулого століття. Загалом приміщення знаходиться у задовільному стані як ззовні, так і всередині – прийомні кабінети чисті, охайні. Однак, ремонт даному закладу потрібен.

За підсумками робочої поїздки, очільник району відзначив, що у селах вцілому вдається вирішувати багато проблемних питань різних напрямків і про це треба говорити, інформувати людей, а не лише зосереджуватися на недоліках, яких не уникнути будь-кому, хто щось робить і прагне змінити ситуацію на краще.

Наразі районна влада готова працювати над розвитком та підтримкою інфраструктури населених пунктів залучаючи на це не лише кошти місцевих та районного бюджетів, але й кошти сільськогосподарських підприємств, котрі обробляють землю в населених пунктах.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування