Ремонт доріг - на постійному контролі

Дата: 18.10.2018 12:09
Кількість переглядів: 650

Фото без описуСтан доріг це не тільки «обличчя району» - це соціально-економічна складова його життєдіяльності. Тож, цій проблемі постійно приділяється увага районної державної адміністрації та докладаються чималі зусилля для ремонту та відновлення дорожнього покриття в районі.

 «В районі усвідомлюють важкий стан справ, але позитивні зрушення є» - наголошує голова районної державної адміністрації В.С.Шмигановський.

Шляхом перевиконання індикативних показників надходжень від митних платежів в області для ремонту доріг державного значення виділяють додаткові кошти. Перелік доріг, які ремонтуються, проходять узгодження в Укравтодорі і затвердження  Бюджетним комітетом Верховної Ради України.

В 2018 році з державного бюджету  виділено 29,3  млн. грн. на здійснення  поточного середнього  ремонту  автомобільної дороги О 101012  Прилуки – Сергіївка- Горбачівка – Яготин км 24+000- км 31+100 (від Згурівського повороту до с.Сотниківка) загальною протяжністю 7,1 км,  що ввійшла до переліку об’єктів щодо яких проводився митний експеримент.

Роботи з поточного середнього ремонту провела підрядна організація ТОВ «ЄСЮ Україна», яка виконали ремонт вчасно та якісно.

«Звичайно, лише за належного нагляду за якістю робіт можна бути впевненим у їх правильному виконанні.», - переконаний голова райдержадміністрації.

В ході виконання робіт з поточного середнього ремонту було знято верхній шар покриття дороги, яке також використано для ліквідації аварійної ямковості доріг в районі.

Одну з таких аварійних ділянок було ліквідовано в с.Райківщина біля Свято-Успенського жіночого монастиря.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування