Ремонт центральної вулиці міста

Дата: 15.11.2018 12:08
Кількість переглядів: 480

Фото без описуТе, що якісні дороги – ознака цивілізованого життя, давно є беззаперечною істиною. Приємно констатувати, що останім часом стан доріг у нашому районі значно покращився.

Найбільше занепокоєння як у керівництва району, так і у жителів Яготинщини  викликало питання ремонту дороги Т-25-41( вул.Незалежності), яка проходить майже через усе місто. Адже тривалий час ремонтні роботи на автошляху не проводилися, дорога перебувала в незадовільному стані, що призводило до скарг та нарікань від жителів міста.

Вирішення питання щодо ремонту центральної дороги міста стало можливе за сприяння заступника голови Київської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Віталія Яреми.  У тісній співпраці з районним керівництвом проблему вдалося зрушити з місця.

На проведення поточного середнього ремонту з державного бюджету було виділено 7,5 млн. грн та ще 1,5 млн.грн. у вигляді частки співфінансування виділено з місцевого бюджету.

Роботи з проведення ремонту дороги по вул. Незалежності виконала підрядна організація ТОВ «Автобан», наразі роботи ще тривають.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування