В РАЙОНІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

Дата: 27.06.2019 20:06
Кількість переглядів: 759

У 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення та світовий досвід, прийняла Основний Закон України — Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства.

Є дати, які укріплюють нації, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє. До їхнього числа, безумовно, належить День Конституції України – свято волі, миру і доброї  злагоди всіх громадян на основі закону і справедливості.

З цієї нагоди в четвер, 27 червня 2019 року, в приміщення районного Будинку культури відбулися урочисті заходи.

Керівництво районної державної адміністрації, районної та міської рад, представники трудових колективів структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів міністерств і відомств України в районі, установ та організацій, громадськість району взяли участь в урочистостях з нагоди відзначення Дня Конституції України.

З нагоди святкування 23-ї річниці Дня Конституції з вітальними словами до всіх присутніх звернулися керівники району.

«Вітаю усіх з державним святом – Днем Конституції України. Конституція наголошує на абсолютній цінності людини, її життя і здоров'я, честі й гідності, недоторканності та безпеки. Насправді Конституція — паспорт країни. Тільки зріла держава може дозволити собі прийняти Основний Закон. Закон, який дає нам можливість щасливо жити в нашій Україні. Дякую нашим захисникам, які боронять кордони на Сході України від російського агресора. Бажаю усім міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, процвітання нашій Незалежній Україні. Слава нашим героям! Слава Україні!» - наголосив очільник району.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання своїх посадових обов’язків та з нагоди Дня Конституції України спільною грамотою Яготинської районної державної адміністрації та Яготинської районної ради, квітами та цінним подарунком були відзначені представники місцевих підприємст, установ, організацій району.

Святкування продовжилось виступами художніх та аматорських колективів Яготинського району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування