У районі проведуть весняний двомісячник благоустрою

Дата: 15.03.2019 12:01
Кількість переглядів: 753

Фото без опису15 березня під керівництвом голови адміністрації В.С.Шмигановського та за участі голови районної ради П.В.Гайдая, першого заступника міського голови С.О.Овчаренка в малому залі адміністрації відбулась нарада щодо проведення в Яготинському районі двомісячника благоустрою. В нараді також взяли участь голови сільських рад, керівники дорожніх служб, керівники структурних підрозділів адміністрації.

В рамках наради вирішено провести з 18 березня по 18 травня 2019 року в Яготинському районі двомісячник благоустрою населених пунктів.

В ході наради міським та сільським головам рекомендовано утворити відповідні штаби, провести роботи щодо впорядкування територій населених пунктів району, які включають: ліквідацію накопиченого сміття на вулицях, дорогах, тротуарах; благоустрій пам’ятних місць і кладовищ тощо, привести в належний санітарний та естетичний стан прибудинкові території, парки, сквери, дитячі, спортивні та господарські майданчики, місця вигулу домашніх тварин (собак), інші об’єкти благоустрою населених пунктів, провести у рамках двомісячника благоустрою 20 квітня 2019 року акції «Посади своє дерево» та «Зробимо Україну чистою».

Керівникам дорожніх служб району потрібно вжити невідкладних заходів по проведенню ямкового ремонту доріг, розчистці від насаджень, які можуть створити аварійні ситуації, очистити від сміття та металобрухту лісосмуги уздовж доріг, також звернути увагу на прибирання зупинок громадського транспорту.

Заступник голови адміністрації В.М.Гончар повідомив присутніх про створення районного штабу до складу якого ввійшли керівники структурних підрозділів адміністрації, керівники дорожніх служб, освіти, медицини. В рамках роботи районного штабу буде затверджено розподіл території Яготинського району на сектори та підсектори, за якими закріплено відповідальних осіб.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування