Шановні воїни, ветерани війни і військової служби, захисники рідної землі! Щиро вітаю Вас із Днем захисника України!

Дата: 12.10.2018 11:59
Кількість переглядів: 1764

Фото без описуПрийміть щирі вітання з величним національним святом – Днем захисника України. Це свято мужніх оборонців та визволителів рідної землі.

Відзначення Дня захисника України саме у цей день тісно пов’язане з історичною традицією вшанування українських козаків та відзначення свята Покрови Пресвятої Богородиці. Поєднання цих свят є символом непорушного зв’язку багатьох поколінь захисників України та проявом поваги до них. Адже за багатовікову історію українського народу не один раз його сини ставали на  захист рідної землі.

Щирої подяки заслуговують ветерани війни та військової служби, інваліди війни, учасники українського визвольного руху, усі, хто свого часу боронив нашу Батьківщину від підступного ворога. Низький вам уклін і найкращі побажання здоров’я, благополуччя й довголіття.

Нинішні нащадки хоробрих українських козаків із честю відстоюють нашу землю. Ваша мужність та відвага наповнюють наші серця і душі гордістю та вірою. Захищаючи свою Батьківщину, ви показали незламність духу та патріотизм, якого ще не бачив світ.  Щиро дякую вам за це.

Як говорив Тарас Шевченко: «У своїй хаті – своя сила і правда, і воля». Тож шануймо тих, чий святий обов’язок – захищати свою країну, боронити свою правду – своєю силою і своєю волею.

У кожного народу є свої герої. Ними з упевненістю можна назвати тих українських воїнів, які беруть участь в антитерористичній операції на Сході України. Серед них і наші земляки – мешканці Яготинщини, які також відстоюють територіальну цілісність і незалежність нашої держави.

Юні, молоді, мужні, завзяті, незламні, власним життям боронили наш мир і спокій. Такі різні долі, але об’єднані в одну єдину фронтову долю бійців АТО. Об’єднані любов’ю до Батьківщини, боротьбою за цілісність і незалежність України, за наш мир і спокій.

Ми вшановуємо Героїв, чиї імена вже золотими літерами вписані в історію нашого краю, якими ми пишаємось і будуть пишатись всі майбутні покоління яготинців.

У пам’яті сьогоднішніх і майбутніх поколінь назавжди збережуться їхні подвиги, мужність і героїзм, безмежна відданість своїй країні та любов до рідної землі. 

Шановні захисники України! Дякуємо вам за відданістьУкраїні та її народу! Нехай наша священна українська земля назавжди буде благословенною, вільною та  незалежною!

 Бажаю усім сили та мужності, мирного неба над українською землею, добробуту й родинної злагоди, віри в щасливе майбутнє Української держави.

Голова Яготинської районної державної адміністрації                                     В.С.Шмигановський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування