«Моя професія: консультаційна мережа» - гідний помічник у виборі професії

Дата: 17.01.2019 11:58
Кількість переглядів: 460

Фото без описуЩоб допомогти учнівській молоді у визначенні своєї майбутньої професійної діяльності служба зайнятості презентувала нову профорієнтаційну платформу «Моя професія: консультаційна мережа». Тут можна безкоштовно пройти он-лайн тестування, отримати кваліфіковану консультацію по результатах тестів та індивідуальні поради

 Кардинально важливою та значущою в сьогоденні є проблема оптимального визначення учнівською молоддю свого професійного майбутнього. Саме з цією метою служба зайнятості презентувала нову профорієнтаційну платформу «Моя професія: консультаційна мережа».

За допомогою цього онлайн-сервісу будь-якому зареєстрованому користувачеві, починаючи з 14 років, можна безкоштовно пройти тестування, яке допоможе визначитись з вибором професії чи сфери діяльності.

Користувач платформи може пройти тестування он-лайн в зручний час і за результатами проконсультуватись у спеціаліста. Під час тестування, у користувача є можливість отримати комплексний звіт від фахівців щодо вибору професії чи сфери професійної діяльності.

Зареєструватися для користування профорієнтаційною платформою «Моя професія: консультаційна мережа» можна на сайті Державної служби зайнятості за адресою: www.dcz.gov.ua (закладка «Пройти тестування») або за посиланням www.myprofession.com.ua.

Також профконсультаційні онлайн-тестування діють на сайтах:

– платформа з профорієнтації та розвитку кар’єри державної служби зайнятості 

– платформа «Моя професія: консультаційна мережа» 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування