ЧЕМПІОНАТ ЯГОТИНСЬКОГО РАЙОНУ З ФУТБОЛУ ВИЩА ЛІГА

Дата: 13.11.2018 11:58
Кількість переглядів: 612

Фото без описуПерша "трилогія" завершена... Мова йде про перший, з трьох матчів, що залишилися в чемпіонаті Яготинського району серед команд вищої ліги. В ньому "Автолідер" приймав "Рятівник".

 

Результат матчу, не знімав всіх "питань" в турнірній таблиці, та все таки, мав суттєвий вплив. 
Гра була цікава... З перших хвилин ініціативою володіли "рятівники". Вони були мобільніші, наполегливіші та активніші. Створили кілька небезпечних моментів біля воріт "Автолідера", але в завершальній стадії не вистачало влучності. Ближче до середини тайму гра вирівнялася й відбувалась на зустрічних курсах. Вологий газон приносив "сюрпризи" для гравців, які втрачали рівновагу, помилялися та хибили по м'ячу. Й один з таких епізодів став початком для взяття воріт. Помилившись біля власного штрафного майданчика, гравець "Рятівника" дав можливість відзначитися Юрію Стригуну ("Автолідер") на 20 хвилині, точним ударом з лінії штрафного під стійку воріт. Далі гра проходила в центрі поля, хоча й не без швидких контратак. Завирували й пристрасті, як тут без них, що не прикрашають футбол вцілому, але є невід'ємним атрибутом принципових матчів в чемпіонаті району.
Другий тайм розпочали активніше "автолідеровці",  які на відміну від суперника в першому таймі, змогли власну перевагу втілити в забитий м'яч. На 51 хвилині прострільну передачу у воротарський замкнув той же Юрій Стригун. Рахунок подвоївся і гра заспокоїлась. "Автолідер" закривши власний штрафний майданчик для суперника,  дозволяв їм лише розминати воротаря ударами з-за меж «карного». А на 75 хвилині всі питання, щодо переможця сьогоднішнього матчу зняв Олександр Малюга, який скористався помилками захисників, "опинившись в потрібному місці в потрібний час", майже з лінії воріт, встановив остаточний рахунок. Отже перемога "Автолідер" 3:0.

Цей результат мабуть найбільше засмутив гравців "Фаворита", які тепер опинилися за "бортом трійки призерів". Також і "Рятівник" втратив всі шанси на чемпіонство. А цьогорічний тріумфатор визначиться в протистоянні "Автолідер" - "Кристал". То ж далі буде цікавіше. Матч між цими командами запланований на 17 листопада, початок о 12-00 на стадіоні «Колос» м.Яготина.

 

Яготинська районна

федерація футболу

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування