В ДНЗ «Зіронька» завершено заміну системи опалення ще в двох групах

Дата: 03.01.2019 11:54
Кількість переглядів: 829

Фото без описуПитання дотримання санітарно-гігієнічних показників мікроклімату в навчальних закладах є одним з ключових у збереженні та зміцненні стану здоров’я дітей. Розуміючи цю просту істину, останнім часом все більше проектів як загальнодержавного, так і місцевого рівнів спрямовані саме на створення сприятливих умов для забезпечення комфортних умов для розвитку дітей.

Напередодні Нового Року КПТМ «Яготинтепломережа» Яготинської районної ради завершила роботу із заміни системи опалення ще в двох групах ДНЗ №1 «Зіронька». Відучора вихованці груп «Бджілка» та «Дзвіночки» повернулися у свої «домівки» в яких відтепер тепло та затишно.

Варто відзначити, що головою Яготинської районної державної адміністрації В.С.Шмигановським була поставлена ціль поліпшити температурний режим в закладі, що і було зроблено протягом  останніх місяців, відтепер в групах температура становить 210С - 240С.

На проведення вказаних заходів із заміни та встановлення нових обігрівальних засобів з районного бюджету виділено  близько  270 тис.грн.

Керівництво Яготинської районної державної адміністрації щиро вдячне підприємству КПТМ «Яготинтепломежа» за проведену роботу та планує в поточному році продовжити впровадження заходів з енергозбереження в даному закладі. Як стало відомо, ДНЗ №1 «Зіронька» ввійшла в перелік об’єктів обласної програми з енергозбереження, що будуть реалізовані в 2019 році за рахунок обласного бюджету.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування