Рейд «Дозвілля молоді» Яготинщини

Дата: 29.10.2018 11:53
Кількість переглядів: 562

Фото без описуЗа участі працівників Яготинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей та сім’ї, сектору культури національностей та релігій Яготинської районної державної адміністрації, спільно із  інспектором з ювенальної превенції  та працівниками Яготинського відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУ Національної поліції в Київській області організовано та проведено рейд «Дозвілля молоді» 26 жовтня 2018 року.

Рейдовою групою охоплені місця дозвілля молоді та  магазини - кафе Яготинського району, а саме сіл Панфили, Ничипорівка, Черняхівка та Богданівка. Слід зазначити, що  сільські будинки культури  були зачинені та не проводились вечори відпочинку для молоді або ж перегляди кінофільмів.

 Представниками рейдової групи розповсюджено серед молоді рекламні буклети, щодо запобігання негативних звичок (вживання алкоголю, тютюнопаління) в молодіжному середовищі.  

З молоддю проведена профілактично-роз’яснювальна робота щодо належної поведінки в громадських місцях, шкідливості вживання алкогольних напоїв та наркотичних засобів, також інформовано про Закон України від 16 травня 2013 року № 243-VII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо порядку перебування дітей у закладах, у яких провадиться діяльність у сферах розваг, або закладах громадського харчування у нічний час», який обмежує перебування дітей без супроводу батьків чи законних представників у зазначених закладах у нічний час.

Молодь було попереджено про адміністративну відповідальність.  Такі заходи не мають на меті обмежити у правах дітей, а тільки обмежити можливості впливу на них негативного та небезпечного середовища.  Головна мета – попередження злочинності як з боку дітей, так і проти них. Це ефективна можливість вберегти дітей від шкідливого впливу вулиці та стимулювання відповідальності батьків у цьому питанні.

Яготинський  районний  ЦСССДМ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування