Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 19.10.2018 11:49
Кількість переглядів: 490

Фото без описуВ Яготинській районній державній адміністрації систематично проводяться засідання комісії з питань захисту прав дитини, основними завданнями якої є сприяння забезпеченню реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток. Комісія, відповідно до покладених на неї завдань, розглядає питання, у тому числі спірні, які потребують колегіального вирішення. 

З метою здійснення соціального захисту прав та інтересів дітей під керівництвом першого заступника голови адміністрації Т.П.Сухенко відбулось чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при Яготинській районній державній адміністрації.

 В ході засідання комісії присутні розглянули наступні питання:

1. Про звернення громадянина  П. щодо неналежного виконання батьківських обов’язків колишньою дружиною відносно малолітніх дітей та встановлення місця проживання дітей.

2. Про звернення громадянина Б. щодо неналежного виконання батьківських обов’язків колишньою дружиною відносно малолітньої дитини та встановлення місця проживання дівчини.

3. Про неналежне виконання батьківських обов’язків опікуном Г. відносно малолітньої дитини.

4. Про розгляд заяв громадян щодо змін у встановленні графіку побачень батька з дочкою.

 5. Про стан виконання батьківських обов’язків громадянином К. відносно малолітньої дитини.

6. Про стан виконання батьківських обов’язків громадянином П. відносно малолітньої дитини.

7. Про розгляд та затвердження планів.

Питання детально вивчені працівниками служби у справах дітей райдержадміністрації, обговорені присутніми членами комісії та запрошеними. За результатами засідання комісією прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування