ЩедрийВівторок — всеукраїнський день добрих справ, який вперше пройде 27 листопада.

Дата: 13.11.2018 11:47
Кількість переглядів: 489

Фото без описуУ 2018 році Україна офіційно долучилася до всесвітнього благодійного руху #GivingTuesday. Щороку у понад 150 країнах світу мільйони людей у вівторок, після Дня подяки, влаштовують акції на користь благодійних організацій, розповідають про це в соціальних мережах і закликають робити добрі справи.

#ЩедрийВівторок вперше об’єднає всю країну навколо добрих справ та вкотре доведе, що українці — нація добродіїв. Ми ладні стояти пліч-о-пліч заради доброї мети, волонтерськими зусиллями будувати країну, допомагати один одному і рятувати тих, хто цього потребує.

Взяти участь у Щедрому Вівторку може кожен охочий: представники бізнесу та благодійних організацій, школи і університети, магазини і кафе. Не існує жодних мінімальних вимог або обмежень щодо добрих справ.

В Україні #ЩедрийВівторок з’явився завдяки ініціативній групі у складі Фонду родини Загорій, Благодійного фонду «Таблеточки», «Клубу Добродіїв», а також Українського форуму благодійників.

На сайті ви знайдете детальні інструкції, кейси, поради для соціальних мереж та інші інструменти для підготовки: http://givingtuesday.org.ua

#ЩедрийВівторок у соціальних мережах: 

FB: ttps://www.facebook.com/GivingTuesdayUA

Instagram: https://www.instagram.com/giving_tuesday_ua

Twitter: https://twitter.com/GivingTuesdayUA


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування