Відбулась чергова он-лайн нарада під керівництвом голови Київської обласної державної адміністрації О.Д.Терещука

Дата: 12.12.2018 11:47
Кількість переглядів: 717

Фото без опису11 грудня 2018 року в кабінеті голови Яготинської районної  державної адміністрації В.С.Шмигановського відбулась он-лайн нарада ініційована губернатором Київської області О.Д.Терещуком.

В засіданні он-лайн наради взяли участь голови райдержадміністрації, міські голови, голови ОТГ, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та  теритріальних відомств.

Від Яготинського району участь в засіданні взяли участь голова адміністрації В.С.Шмигановський, перший заступник голови адміністрації Т.П.Сухенко, голова районної ради В.Г.Грицай, радник голови адміністрації Ю.В.Юхта,  начальник РС ГУ ДСНС України в Киїівській області С.І.Власко, інспектор Яготинського РС Ю.Ю.Чорноштан, завідувач сектору з питань цивільного захисту та інфраструктури адміністрації О.В.Головченко, в.о. начальника відділу освіти, молоді та спорту О.В.Климась, начальник ЦПЗ №8 КМД ПАТ «Укрпошта» В.М.Гордієнко, завідувач Яготинського відділення Ощадбанку України В.М.Дубович.

В рамках наради присутні обговорили питання, що стосувалися готовності до експлуатації доріг під час погіршення погодних умов у зимовий період, а саме приведення в готовність дорожніх, комунальних та рятувальних служб для забезпечення очистки доріг загального користування та внутрішніх доріг від снігового покриву; забезпечення технічними засобами для виконання робіт з розчищення снігових заметів та буксирування заблокованого автотранспорту; забезпечення паливно-мастильними та посипковими матеріалами; організацію пунктів обігріву для водіїв та пасажирів; визначення місць організованого відстою транспортних засобів.

Заслухали звіти про проведену роботу керівників районів щодо реалізації проектів нового будівництва та заходів, що фінансуються у 2018 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості.

Про забезпечення техногенної і пожежної безпеки в дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах, закладах охорони здоров'я та інших закладах соціальної сфери Київської області доповів начальник Головного управління ДСНС України в Київській області В.Д.Слободяник.

За підсумками наради голова адміністрації В.С.Шмиганоський надав ряд доручень керівникам структурних підрозділів адміністрації та територіальних відомств з питань розглянутих на он-лайн нараді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування