ГОЛОВА РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ В.С.ШМИГАНОВСЬКИЙ ПРОВІВ ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

Дата: 06.03.2019 11:45
Кількість переглядів: 497

Особистий прийом громадян - одна із форм спілкування представників влади з населенням і проводиться для реалізації громадянами свого права на звернення та оперативного вирішення актуальних питань на основі якісного і своєчасного розгляду заяв, пропозицій і скарг.

З метою надання допомоги у вирішенні проблемних питань жителів району голова 6 березня 2019 року голова райдержадміністрації В.С.Шмигановський, згідно затвердженого графіка, провів особистий прийом громадян. На прийом до очільника району звернулося 11 громадян.

Звернення з якими звернулись громадяни стосувались: надання матеріальної допомоги (2), надання земельної ділянки під особисте селянське господарство, надання земельної ділянки під забудову, надання субсидії, виділенння соціального житла, роботи радіоточки,  забезпечення твердим паливом.

За підсумками прийому на кожне із порушених громадянами питань Василь Степанович надав вичерпні відповіді та роз’яснення. Ті питання, які потребують детального вивчення та опрацювання очільником району взято на контроль та надано доручення керівникам відповідальних структурних підрозділів щодо надання в межах чинного законодавства допомоги у їх вирішенні.

Відповідно до графіка очільник району проводить особистий прийом громадян щосереди з 08.00 до 13.00.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування