Привітання голови райдержадміністрації з Днем медичного працівника!

Дата: 13.06.2019 11:41
Кількість переглядів: 640

Дорогі медичні працівники, ветерани охорони здоров`я Яготинщини!  Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника!

Це свято разом з Вами відзначають тисячі людей, яким ви подарували радість перемоги над недугами, які вірять у Ваш талант, вміння, у вашу постійну готовність прийти на допомогу.

Медики – як янголи – охоронці, які починають піклуватися про людину ще до її появи на світ, зустрічають кожного з нас і супроводжують протягом усього життя, від першого до останнього подиху. Ваша щоденна праця, знання і досвід, людяність, порядність та душевна чуйність дозволяють жити і розвиватися нашому суспільству, реалізувати себе кожній людині, забезпечують збереження людського потенціалу нашої держави.

Незважаючи на всі труднощі, які сьогодні переживає сфера охорони здоров’я, престиж медичного працівника все одно залишається дуже високим.  У наш час чимало українських медиків змушені проявляти не тільки гуманізм, але ще й стійку мужність та патріотизм. Сотні відданих своєму фаху лікарів сьогодні працюють у зоні бойових дій, де рятують поранених військових, надають допомогу місцевим мешканцям. Героїчно виконуючи клятву Гіппократа, наші медики ризикують

На Вас, працівників галузі медичного обслуговування, покладено нелегку і почесну місію: дбати про найдорожче – життя і здоров’я населення. Своєю невтомною працею Ви повсякчас демонструєте нам приклади професіоналізму, витримки, самовідданості, уміння корисною порадою, лагідним словом воскресити віру та надію в людських душах.

Дорогі медичні працівники! Зичу Вам міцного здоров’я,  радості, оптимізму. Хай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею! Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю! Щастя Вам і добра! І нехай клятва Гіппократа ніколи не буде обтяжливим обов’язком, а лише приємною місією!

Нехай ваша компетентність, працьовитість, душевне тепло і надалі служитимуть людям, а свято принесе усвідомлення своєї причетності до великої справи  – порятунку людини. Хай невичерпною буде чиста криниця ваших душ, а заслужена шана додасть сил і наснаги на нові здобутки у справі, яка перетворилася на вашу нелегку, але щасливу долю. Нехай праця на благо людей приносить задоволення і радість. Миру і добра вам і вашим родинам!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування