ПРЕЗЕНТАЦІЯ РОБОТОДАВЦЯ.

Дата: 09.07.2019 11:40
Кількість переглядів: 413

Фото без описуЗ метою працевлаштування безробітних та надання допомоги роботодавцю у підборі кадрів 9 липня 2019 року у приміщенні Яготинської районної філії КОЦЗ відбулась презентація роботодавців – магазин «BROSKO», яку відвідали 12 безробітних, що перебувають на обліку в службі зайнятості.

Відкрила презентацію роботодавців директор філії Оксана Рибак, яка представила запрошених представників роботодавців: директора магазину Ніну Стороженко та замісника директора Олену Безуглу.

Ніна Стороженко ознайомила  присутніх з характером та умовами праці, особливостями роботи, розміром заробітної плати, правами та обов’язками працівника.

Олена Безугла проінформувала безробітних з актуальними вакансіями. Наразі роботодавці пропонують такі вакансії: адміністратор торгового залу, касири, продавці-консультанти, прибиральниця.

«Презентація роботодавця» пройшла дуже плідно та інформативно, безробітні отримали вичерпні відповіді на запитання, які їх цікавили. Наприкінці заходу присутні пройшли індивідуальну співбесіду з представниками роботодавців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування