Вітання голови райдержадміністрації з нагоди Дня молоді

Дата: 30.06.2019 09:40
Кількість переглядів: 582

Фото без описуЩиросердечно вітаю усіх молодих душею з прекрасним літнім святом – Днем молоді. Молодість – безцінний дар природи. Його треба приймати з вдячністю, намагатися використати всі переваги цієї прекрасної миті життя. Сучасні і освічені, ви – творці сьогодення та майбутнього. Ваші енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у бізнесі, політиці, у науці та на виробництві, у спорті та мистецтві.

Дуже приємно, що наша молодь бере активну участь у громадському та політичному житті. Молодість – це не тільки прекрасний етап в житті кожної людини, це особливий стан душі. Це час сподівань, нестримної енергії, сміливих  задумів. Але сучасні реалії ставлять перед молоддю також і зрілі завдання.
Під час Революції Гідності молодь країни в кращих традиціях героїв визвольних змагань виявила патріотизм, безстрашність та мужність. Молоді герої відстоюють цілісність держави на сході України проявляючи героїзм та вірність українським ідеалам.

Молодь України зробила рішучий вибір на користь демократії, правди і справедливості, гучно заявила про своє бажання бути вільними людьми у вільній країні. Твердо знайте – молодість не вік. Молодість – це стан душі. Залишайтесь молодими!

Тож бажаю Вам, долаючи життєві труднощі, наполегливо шукати новідорогив своєму житті. Бажаю мирного сьогодення і процвітаючого майбутнього, прекрасного настрою, радості від зустрічей з друзями, кохання, щастя, великих успіхів в усіх починаннях.

З Днем молоді!!!

Голова районної державної адміністрації                                                          В.ШМИГАНОВСЬКИЙ                


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування