Оволодій новою професією

Дата: 11.02.2019 11:32
Кількість переглядів: 526

Фото без описуНа допомогу шукачам роботи у правильному виборі або зміні професії 11 лютого в Яготинській районній філії обласного центру зайнятості було проведено семінар: «Оволодій новою професією». До заходу було залучено 14 безробітних громадян.

Учасники семінару отримали інформацію від провідного фахівця з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Наталії Гончар про актуальні на ринку праці професії, за якими здійснюється професійне навчання у навчальних закладах, умови проходження професійного навчання та оволодіння новою професією за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. В ході семінару особливу увагу було звернено на проходження навчання, перепідготовку та підвищення кваліфікації під конкретне замовлення роботодавця.

Зацікавленість безробітних викликала інформація про індивідуальне навчання та стажування безпосередньо на робочому місці у роботодавця. Усім присутнім було запропоновано пройти профдіагностичне тестування на предмет відповідності власних здібностей та нахилів до бажаної роботи (професії).

У підсумку фахівець служби зайнятості наголосила, що саме робітничі професії в більшій мірі затребувані на ринку праці. Кваліфікований робітник, маючи бажання та стимул до праці, не залишиться на довгий час без роботи та гідної заробітної плати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування