Голова адміністрації В.С.Шмигановський провів нараду з головними лікарями медичних закладів Яготинського району

Дата: 08.05.2019 18:32
Кількість переглядів: 671

Фото без опису8 травня, голова адміністрації В.С.Шмигановський провів робочу зустріч з  головними лікарями медичних закладів Яготинського району.

Головний лікар НКП Яготинський «Центр первинно медико-санітарної допомоги» Яготинської районної ради І.І.Сахно зазначив, що станом на 08.05.2019р. в районі заключено  28 958 декларацій. Відсоток укладених декларацій (договорів) від постійного населення територій складає 90,06 %.

По області 77 закладів ЦПМСД заключили 1 370 227 декларацій, що в середньому на заклад складає 17 795 штук.

Виписуються рецепти на лікарські засоби по Урядовій програмі «Доступні ліки». Також проводиться робота по виписці ліків особам постраждалим від аварії на ЧАЕС.

В травні планується розпочати поточний ремонт на першому поверсі дитячої поліклініки.

Протягом квітня- травня постійно проводиться  роботи по благоустрою  (скошування трави, прибирання території, висадка дерев та квітів).

В свою чергу головний лікар КНП «Яготинська центральна районна лікарня» В.С.Нескорожений доповів про продовження ремонтних робіт у стерилізаційному відділені, який планується завершитись до 31 липня 2019 року. Наразі проводиться системний аналіз опалювального сезону 2018-2019 років, який розпочався 16 жовтня 2018- року та тривав до 10 квітня 2019 року.  В рамках аналізу будуть планується усунути всі проблемні питання, які були виявлені в поточному опалювальному сезоні.

За словами, головного лікаря ЦРЛ В.С. Нескорожений в найближчий час буде завершено заміну каналізійної системи в приміщенні Яготинської ЦРЛ..

За підсумками наради голова адміністрації В.С.Шмигановський надав ряд доручень головним лікарям медичних закладів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування