ПРЕЗЕНТАЦІЯ РОБОТОДАВЦЯ

Дата: 06.03.2019 11:31
Кількість переглядів: 503

Фото без описуСеред багатьох заходів, які систематично проводяться у Яготинській районній філії Київського обласного центру зайнятості, є семінар «Презентація роботодавця». Мета цього заходу –надати вичерпну інформацію про пропозиції роботи для клієнтів служби  зайнятості безпосередньо від самих роботодавців.

06 березня 2019 року такий семінар відбувся з представниками Бориспільського відділу поліції, як з одним з ключових роботодавців району, що пропонує велику кількістю актуальних та перспективних вакансій. Інспектор групи зв'язків з громадськістю батальйону патрульної поліції в м. Бориспіль УПП В Київській області старший лейтенант поліції Ронський Олександр Олександрович  повідомив про набір патрульних поліцейських, назвав основні обов'язки патрульного поліцейського, переваги працевлаштування, вимоги до вступу на службу.

Захід відвідали 14 безробітних. Особи, які були присутні на заході, і виявили бажання більш детально ознайомитись з умовами та характером роботи, отримали контакти для більш детального спілкування з представниками роботодавця



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування