Молодь - рушійна сила на ринку праці

Дата: 08.04.2019 11:26
Кількість переглядів: 411

Фото без описуМолодь – це рушійна сила на ринку праці, але й одна з найбільш вразливих категорій незайнятого населення. Її працевлаштування не є простим, а тому вимагає особливої уваги. 
08 квітня 2019 року у Яготинській районній філії КОЦЗ провели семінар на тему: «Молодь на ринку праці». До участі запросили 5 безробітних цієї категорії.
Захід організували з метою ознайомлення молодих людей зі станом сучасного ринку праці, з послугами служби зайнятості незайнятій молоді, з варіантами працевлаштування та шляхами реалізації професійної кар’єри, аналізу професій, що користуються попитом у регіоні та визначення вимог роботодавців до претендентів на вакантні посади та робочі місця.
Присутні мали можливість оцінити свої позитивні професійні риси, охарактеризувати ті труднощі, які вони бачать на шляху свого працевлаштування та способи їх подолання, виявити причини труднощів, які стоять на шляху до працевлаштування. 
Також на семінарі розглянули питання професійного навчання в центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості для шукачів роботи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування