Привітання голови райдержадміністрації з Днем радіо, телебачення та зв’язку

Дата: 16.11.2018 09:20
Кількість переглядів: 446

Фото без опису

Шановні працівники радіо, телебачення та зв'язку! 

Щиро вітаю Вас з нагоди професійного свята!

Сучасне життя не можливе без засобів масової комунікації, які Ви уособлюєте. Саме Ви допомагаєте людям вчасно дізнаватися, чим живе світ.

Від вашої щоденної праці залежить наскільки поінформованим та свідомим буде наше суспільство, особливо в теперішній час, коли проти України проводиться масштабна інформаційна війна.

Ваша благородна праця забезпечує одне з основних прав громадян – право на отримання інформації. Життя сучасної людини неможливе без засобів комунікації – всього того, що дозволяє нам відчувати свою причетність до суспільних процесів.

Телебачення, радіо, зв'язок загалом роблять наше життя динамічним, швидким і в той же час комфортним. Працівники цих сфер забезпечують потреби суспільства в об’єктивній та неупередженій інформації, надійному та якісному зв’язку, що сприяє активній інтеграції держави до міжнародного інформаційного простору.

Сьогодні головними показниками вашої роботи є відповідальне ставлення до своєї справи, чесність, неупередженість та професіоналізм.

Бажаю всім вам професійного зросту, творчих ідей та втілення їх у життя, невичерпної енергії, натхнення і процвітання, здоров’я, гарного настрою сьогодні та завжди.

Хай всі ваші сміливі плани будуть реалізовані!

З повагою,

голова Яготинської районної державної адміністрації                                       В.С.Шмигановський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування