В районі продовжується ремонт доріг

Дата: 30.06.2019 11:17
Кількість переглядів: 683

Фото без описуНа території Яготинського району продовжуються роботи по відновленню дорожнього покриття в рамках експерименту з фінансового забезпечення реалізації заходів з розвитку автомобільних доріг загального користування.

Так в 2018 році було укладено договір між департаментом регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Київської обласної державної адміністрації з ТОВ «Будівельна компанія «ЕСЮ Україна» на проведення поточного середнього ремонту автомобільної дороги О101012 Прилуки — Сергіївка — Горбачівка — Яготин км 24+000 – км 31+100, який планувалося здійснити в два етапи.

ТОВ «Будівельна компанія «ЕСЮ Україна» на першому етапі відновлення дорожнього покриття на автомобільній дорозі О101012  у 2018 році всі заплановані роботи виконала вчасно та якісно.

В червні місяці 2019 року ТОВ «Будівельна компанія «ЕСЮ Україна» розпочато другий етап по відновленню дорожнього покриття шляхом поточного середнього ремонту автомобільної дороги О101012 Прилуки — Сергіївка — Горбачівка — Яготин км 24+000 – км 31+100.

За інформацією отриманою від керівника ТОВ «Будівельна компанія «ЕСЮ Україна» М.В. Турака ремонтні роботи на автомобільній дорозі О101012 планується закінчити в серпні 2019 року.

Яготинська районна державна адміністрація звертається до Водіїв з проханням дотримуватись правил дорожнього руху, слідкувати за дорожніми знаками та не перевищувати швидкісний режим.

Саме від уваги водіїв залежить здоров’я та життя працівників, що виконують дорожні роботи!

                                                                                 Завідувач сектору з питань цивільного захисту

та інфраструктури адміністрації Головченко О.В.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування