Відбулася розширена нарада голови Київської обласної державної адміністрації з аграріями Київщини

Дата: 14.03.2019 11:14
Кількість переглядів: 498

Фото без описуДнями в Макарові відбулася розширена нарада голови Київської обласної державної адміністрації з аграріями Київщини. В заході також взяли участь міністр інфраструктури Володимир Омелян, заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Віктор Шеремета.  

Від Яготинського району в нараді взяли участь голова адміністрації В.С.Шмигановський, виконувач обов'язків начальника управління економічного, агропромислового розвитку, торгівлі та інвестицій адміністрації П.І.Іваніщенко та  окремі керівники сільськогосподарських підприємств району.

Під час зустрічі учасники обговорили головні аспекти державної підтримки аграрної галузі в 2019 році, перспективи відновлення пільгового режиму ПДВ та оподаткування галузі загалом.

Також аграрії озвучили проблемні питання, що виникають в процесі щоденної роботи, а саме:

- зауваження щодо роботи патрульних поліцейських, які перешкоджають руху сільськогосподарської техніки під час посівної та жнивної кампаній, транспортуванню добрив;
- незадовільний стан доріг в області;
- самовільне використання земель сільськогосподарського призначення без правовстановлюючих документів та реалізації сільськогосподарської продукції невідомого походження;
- проблема вирубки лісів;
- проблема тіньового ринку праці в аграрній галузі. 

Зустріч пройшла у форматі конструктивного діалогу, усі бажаючі мали змогу задати проблемні запитання та отримати відповідь. Підводячи підсумки зустрічі, Олександр Терещук висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю та наголосив, що перспективи для роботи є, адже Київщина має потужний аграрний потенціал. Також він пообіцяв підтримку та допомогу аграріям столичної області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування