Голова адміністрації В.Шмигановський привітав працівників КПТМ «Яготинтепломера» з професійним святом

Дата: 15.03.2019 11:09
Кількість переглядів: 567

Фото без описуСьогодні, 15 березня, в районній державній адміністрації привітали працівників комунального підприємства "Яготинтепломережа" з професійним святом.

Теплими словами гостей вітали голова адміністрації В.С.Шмигановський та керівник КПТМ «Яготинтепломера» О.С.Форостяний.

«Дякую вам за ваш щоденний труд. Люди думають, що всі побутові блага, які їх оточують, наявні тому, що так має бути. Але насправді за цими звичними буденними умовами існування стоїть велика кількість спеціалістів. Завдяки вам зараз в Яготині немає проблем з подачею тепла. Ви працюєте, коли на вулиці мороз, роблячи все можливе, щоб яготинці отримували послуги високого рівня, а в оселях було тепло та затишно.» - підкреслив Олег Степанович.

«Щодня, перевіряючи інформацію про те, чи належно функціонують мережі водо-, тепло- та енергопостачання, пересвідчуюся, яку суспільно важливу роботу здійснюють працівники житлово-комунальної сфери, – зауважив Василь Степанович. – Високий професіоналізм, відповідальність у виконанні своїх обов’язків працівників житлово-комунаотного господарства є запорукою соціальної стабільності та комфортного життя кожного з нас. Тож сьогодні хочу побажати вам здоров’я, злагоди та мирного неба над головою, професійних здобутків та сімейного благополуччя, добра, щастя, невичерпної наснаги». - зазначив у вітальному слові голова райдержадміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування