Своїм сином пишається Україна! 205-та річниця від Дня народження Тараса Шевченка

Дата: 10.03.2019 11:07
Кількість переглядів: 1318

Фото без описуВ історії кожного народу є імена, з якими пов’язана їх слава, велич і національна гордість. Саме таким і є для України ім’я безсмертного Кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка. Тарас Шевченко знайомий кожному українцю ще змалечку. Талант його багатогранний. Творчість Шевченка оригінальна – за його віршами та художніми полотнами можна вивчати історію України.  Він був і залишається справжнім митцем, людиною незвичайної долі і надзвичайного таланту, що здобула світову славу.

З метою вшанування Великого Кобзаря, сьогодні біля погруддя Т.Г.Шевченку відбувся урочистий захід за участю керівників району та міста, громадськості.

Напевне, в Україні не знайдеться жодної людини, яка у своєму житті хоча б раз не перегорнула сторінок «Кобзаря» Тараса Шевченка. Творчість цього поета можна не любити, можна критикувати, можна ставитися до неї із великою любов’ю… У будь-якому випадку байдужим вона не залишає нікого. 

Кожен із запрошених гостей мав змогу зачитати свої улюблені вірші автора та висловити своє ставлення до творчості Тараса Григоровича. 

Тарас Григорович Шевченко – це не просто ім’я людини, а символ любові до рідного краю, символ волелюбності, сміливості й чесності, що не боїться жодних випробувань та заборон. Це людина–епоха в історії української літератури, масштабність і велич якої є дійсно неперевершеною... Запрошуємо всіх 12 березня до районного Будинку культури, де відбудеться літературно-мистецьке свято присвячене творчості Т.Г.Шевченка.

Живі квіти присутні поклали до підніжжя пам’ятника Т.Г.Шевченку вшановуючи пам'ять Великого Кобзаря.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування