Міні-ярмарок вакансій

Дата: 27.06.2019 11:05
Кількість переглядів: 469

Фото без описуЗ метою  надання  допомоги  у  забезпеченні   кадрової   потреби   ТОВ «Баришівська зернова компанія» 27 червня 2019 року  в  Яготинській районній філії КОЦЗ  відбувся   міні - ярмарок вакансій. Загалом, у заході взяли участь 24 безробітні особи.

   Відкрила  міні-ярмарок вакансій  директор Яготинської РФ КОЦЗ Оксана Рибак.  Вона відзначила, що проведення таких заходів  сприяє  ефективному  підбору  кадрів, оскільки роботодавець має змогу особисто поспілкуватись з потенційними кандидатами на робочі місця , ознайомила присутніх із станом ринку праці району, актуальними вакансіям та вимогами, які сьогодні висувають роботодавці до найманих працівників .

      У рамках заходу фінансовий директор Євген Заглада презентував присутнім підприємство, охарактеризувавши основні напрямки його діяльності. ТОВ «Баришівська зернова компанія» — підприємство , що займається вирощуванням і реалізацією зернових та олійних культур, а також надає послуги з первинної обробки та зберігання зерна.  У зв’язку з розширенням виробництва підприємство має потребу в бухгалтерах та економістах.

Керівник кадрової служби підприємства Вадим Ковальчук ознайомив шукачів роботи з актуальними вакансіями, умовами праці та соціальними гарантіями, якими забезпечуються працівники.

    Під час заходу безробітні активно спілкувались з роботодавцем, ставили питання, на які отримали вичерпні відповіді.

  Захід пройшов у цікавій та змістовній формі. Фахівці служби зайнятості впевнені, ярмарок принесе позитивні результати і роботодавцю в укомплектуванні кадрами підприємства, і громадянам, які шукають роботу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування